Bezoek PSV Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen

Artikel
Bezoek PSV Vrouwen – ADO Den Haag Vrouwen

Koploper PSV Vrouwen speelt zondagmiddag een belangrijk thuisduel tegen ADO Den Haag. Bij winst kan de koploper een gat slaan met de concurrentie. Kom jij de ploeg aanmoedigen op jacht naar de drie punten?

Het team van coach Sander Luiten gaat aan kop in de Eredivisie Vrouwen en boekte vier zeges op rij. Gaat hier zondag een vijfde zege bij komen? PSV speelt om 14.30 uur tegen ADO Den Haag, dat op twee punten achterstand staat, op sportcomplex De Herdgang. PSV oogt tot op heden sterk in eigen huis, waar Aniek Nouwen afgelopen week tegen Achilles’29 het publiek nog op de banken kreeg met een schitterende goal in de kruising. Tegen ADO Den Haag kan het team goede zaken doen en hoopt PSV haar positie te verstevigen. Kom jij het team aanmoedigen? Oktober is vrouwenvoetbalmaand bij FC PSV, dit betekent dat Phoxy ook aanwezig is en er worden weer gratis handtekeningen bij aankomst uitgedeeld.

Toegang vanaf € 3,00
Toegangskaarten zijn voor € 3,00 of € 5,00 verkrijgbaar bij het verkooploket. Leden van de PSV Kidsclub krijgen op vertoon van hun clubcard 50% korting op hun aankopen, vergeet dus niet je pas mee te nemen!

Bekijk ook