Bezoek eerste thuiswedstrijd van PSV Vrouwen

Artikel
Bezoek eerste thuiswedstrijd van PSV Vrouwen

PSV Vrouwen speelt vrijdag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2019 - 2020. Het team komt vrijdagavond op PSV Campus De Herdgang in actie tegen PEC Zwolle. Er is vanaf dit seizoen online voorverkoop voor de thuisduels. Kom jij kijken?

Goede start
Na de riante zege tijdens de seizoensopener tegen sc Heerenveen (1-4) staat voor PSV Vrouwen vrijdag de eerste thuiswedstrijd op het programma. Op het gebruikelijke tijdstip van 19.30 uur in de Eredivisie Vrouwen wordt er afgetrapt tegen PEC Zwolle. Op de gloednieuwe PSV Campus De Herdgang met sterk verbeterde faciliteiten voor de fans en gratis parkeren hoopt PSV Vrouwen dit seizoen weer te rekenen op veel steun van het publiek.

Kaarten vanaf € 3,00
De toegangskaarten voor PSV Vrouwen zijn los verkrijgbaar voor € 3,00 of € 5,00. Vanaf heden is er ook online voorverkoop voor de thuiswedstrijden op de PSV Campus. Een PSV Vrouwen Seizoen Club Card om alle thuisduels van PSV Vrouwen dit seizoen te bezoeken bedraagt € 20,00. Ga jij het vrouwenvoetbal dit seizoen volgen? Bestel nu een seizoenkaart of toegangskaart voor een thuisduel via de PSV Kaartverkoop