Bezoek de vrouwentopper met BBA Tours!

Bezoek de vrouwentopper met BBA Tours!
2 min

In samenwerking met reispartner BBA Tours pakt PSV Vrouwen op vrijdag 9 oktober uit met een leuke busactie voor amateurverenigingen. Samen met jouw vereniging kun je namelijk PSV Vrouwen in actie zien tijdens de topper tegen Ajax. Kom jij met jouw vereniging op bezoek om koploper PSV Vrouwen te steunen?

Wedstrijdbezoek en vervoer voor maar € 5,- per lid
Op vrijdag 9 oktober wordt om 19.30 uur de wedstrijd PSV - Ajax in de Eredivisie Vrouwen gespeeld. Koploper PSV Vrouwen en BBA Tours slaan speciaal voor deze wedstrijd de handen ineen en bieden verenigingen een mooie kans om de wedstrijd voor een mooie prijs te bezoeken. Voor slechts € 5,- per lid ontvangen clubs een toegangsbewijs voor de thuiswedstrijd op sportcomplex De Herdgang. Hierbij zit het busvervoer vanaf de amateurvereniging naar sportcomplex De Herdgang inbegrepen. De ideale gelegenheid voor een gezellig teamuitje op vrijdagavond waarbij na afloop van de wedstrijd handtekeningen en foto’s van de speelsters kunnen worden verzameld. Deze actie geldt vanaf 50 personen.

Schrijf je in!
Heb jij interesse om met jouw vereniging de wedstrijd PSV Vrouwen– Ajax Vrouwen te bezoeken? Neem voor meer informatie en boekingen contact op met BBA Tours. Dit kan via het e-mailadres info@bbatours.nl of telefonisch via het nummer 013-5444888. De actie geldt voor verenigingen op een afstand tot maximaal 40 KM vanaf Eindhoven. Daarbuiten zijn tarieven op aanvraag beschikbaar.