Bezoek de laatste thuisduels van Jong PSV

Artikel
Bezoek de laatste thuisduels van Jong PSV

Jong PSV speelt dit seizoen nog slechts drie thuiswedstrijden in de Jupiler League. Jong Ajax, Roda JC en FC Volendam brengen een bezoek aan De Herdgang. In deze laatste drie duels voor eigen publiek kan de ploeg van hoofdcoach Darije Kalezic jouw steun goed gebruiken. Zorg dat je snel kaarten aanschaft en steun Jong PSV naar een goed einde van het seizoen!

Jong PSV - Jong Ajax
De eerstvolgende thuiswedstrijd van Jong PSV is die tegen Jong Ajax. Dit duel stond tot voor kort gepland op dinsdag 7 april om 20.00 uur. Op verzoek van FOX Sports is het tijdstip door de KNVB echter gewijzigd naar 17.30 uur. Dit vanwege het feit dat de zender graag Jong PSV - Jong Ajax live wil uitzenden, maar om 20.00 uur ook de KNVB bekerwedstrijd FC Twente - PEC Zwolle wordt gespeeld. Op deze manier kan FOX beide wedstrijden live uitzenden achter elkaar.

Laatste twee thuiswedstrijden
Na Jong Ajax speelt Jong PSV nog twee thuiswedstrijden. De eerste is op maandag 20 april om 20.00 uur tegen Roda JC. De laatste wedstrijd van het seizoen is die tegen FC Volendam, die wordt gespeeld op vrijdag 8 mei, 20.00 uur. Voor deze twee duels, die net als de wedstrijd tegen Jong Ajax op De Herdgang worden gespeeld, geldt een vrije verkoop. Er is geen PSV Club Card nodig om kaarten aan te schaffen. Op de wedstrijddagen vindt er vanaf 18.00 uur kassaverkoop plaats aan de kassa op De Herdgang. De prijs bij alle wedstrijden bedraagt € 5,00 per stuk.

Uitwedstrijden
Naast de drie thuiswedstrijden reist Jong PSV nog af naar VVV-Venlo, FC Den Bosch, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk. Ook hier kan het team van Kalezic jouw steun goed gebruiken. Voor VVV-Venlo en FC Den Bosch is de kaartverkoopinformatie bekend, voor de overige twee duels wordt dit wanneer mogelijk bekend gemaakt. De kaartverkoop voor VVV en Den Bosch is inmiddels gestart en vindt plaats via www.psvuitwedstrijd.nl. Je hoeft voor deze wedstrijden niet in bezit te zijn van een PSV Uitkaart. Je kunt per persoon één toegangsbewijs kopen op vertoon van je PSV Club Card. Een ticket voor een plaats in De Koel kost € 11,50, de prijs voor en plek in Stadion De Vliert bedraagt € 16,50.

PSV/FC Eindhoven
Net als voor Jong PSV nadert ook de seizoenontknoping voor de vrouwen van PSV/FC Eindhoven. Zij hebben nog zes wedstrijden tot het einde te gaan. Met ADO Den Haag, Ajax en Club Brugge spelen de PSV Vrouwen nog drie mooie thuisduels op De Herdgang. Kom ook naar deze wedstrijden en support de dames naar een goed afsluiting van het seizoen!