Bewonder de grootste prijzen tijdens een Stadiontour

Artikel
Bewonder de grootste prijzen tijdens een Stadiontour

In het Philips Stadion kroonde PSV zich voor de 24e keer in de historie tot landskampioen. Nu heb jij de kans om de mooiste voetbaltempel van Nederland te bezoeken in de meivakantie en daar op de foto te gaan met de schaal! Ook kun je je vergapen aan de UEFA Cup en de Europa Cup I.

Bezoek de kleedkamer!
Dat kan namelijk tijdens een PSV Stadiontour. Met de stadiontour breng je een bezoek aan het veld van de kampioen, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuursloge en de Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV.

PSV Museum
Ga op de foto met de kampioenschaal en nu je alles weet over de thuishaven van PSV, is het tijd je onder te dompelen in de clubhistorie. Met een bezoek aan het museum maak je jouw dagje PSV compleet. Na afloop van het PSV Museum heb je ook nog de mogelijkheid om een gratis drankje te nuttigen in eetcafé De Verlenging.

Tijden
De PSV Stadiontours vinden tijdens de meivakantie driemaal per dag plaats (m.u.v. zondag). Kijk in het reserveringsysteem de actuele beschikbaarheid. Een tour duurt ongeveer een uur en start bij de PSV FANstore, ingang 17 van het Philips Stadion.

Gratis parkeergelegenheid op P Oost
Bezoekers van het PSV Museum en deelnemers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren op P Oost aan de Frederiklaan. Trek bij de slagboom een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.