Betaal met je Seizoen Club Card

Artikel
Betaal met je Seizoen Club Card

Vanaf seizoen 2017-2018 betalen Seizoen Club Cardhouders met hun Seizoen Club Card in het Philips Stadion. Supporters die op incidentele basis wedstrijden van PSV bezoeken en dus niet in het bezit zijn van een Seizoen Club Card, kunnen een losse PSV betaalkaart aanschaffen en daar geld op zetten. Betalen met munten in het Philips Stadion is daarmee verleden tijd.

Opwaarderen via PSV.nl of App
Bij de nieuwe Seizoen Club Cards is een betaalfunctie geïntegreerd. Via PSV.nl/betaalkaart of de PSV App kun je het saldo op je betaalkaart opwaarderen. Stadionbezoekers zonder Seizoen Club Card kunnen een losse PSV betaalkaart aanschaffen. Iedereen die al in het bezit is van zo'n kaart verzoeken we, net als alle Seizoen Club Cardhouders, hun kaart op te waarderen voordat zij zaterdag naar het Philips Stadion komen.

Betalen
Als er saldo op jouw seizoenkaart staat, betaal je eenvoudig bij de cateringpunten door je kaart op de kaartlezer te leggen na het plaatsen van je bestelling. Het verschuldigde bedrag wordt in mindering gebracht op je saldo. Via PSV.nl/betaalkaart of de PSV App kun je, indien je seizoenkaart is geregistreerd, direct je actuele saldo bekijken.

Munten
PSV-munten van seizoen 2016-2017 kun je gebruiken tot en met de thuiswedstrijd tegen Willem ­II op zondag 1 oktober 2017. Na deze datum verliezen de munten hun waarde en kun je alleen nog betalen met je seizoenkaart.

Geldigheid
Er zit geen einddatum aan de betaalfunctie op jouw seizoenkaart. Het saldo is ­geldig tot twaalf maanden na je laatste betaling of opwaardering.

Wedstrijddagen
Op wedstrijddagen kan de PSV Betaalkaart ook via een contante betaling of pintransactie worden opgewaardeerd. Dit kan bij de servicepunten in het Philips Stadion.