Bestel nu een PSV Vrouwen Seizoen Club Card

Artikel
Bestel nu een PSV Vrouwen Seizoen Club Card

PSV Vrouwen is woensdag begonnen aan het nieuwe seizoen, vrijdag 7 september staat de eerste wedstrijd op het programma. Steun jij PSV Vrouwen komend seizoen? Voor slechts € 20,- koop je een PSV Vrouwen Seizoen Club Card.


Op jacht naar kampioenspoule
Het vrouwenteam staat aan de vooravond van een nieuw seizoen vol veranderingen. Nieuwe coach, nieuwe teamsamenstelling en natuurlijk nieuwe ambities. De competitie gaat van start op vrijdag 7 september met een uitwedstrijd tegen FC Twente. De eerste thuiswedstrijd is op vrijdag 14 september tegen VV Alkmaar. Na een volledige competitie tegen de acht tegenstanders in de Eredivisie Vrouwen, gaan vanaf medio februari de play-offs om de landstitel van start. Kom jij PSV Vrouwen aanmoedigen in de jacht naar een play-offs ticket voor een kampioenspoule?

Bestel nu

Alle thuisduels voor € 20,-
Op vertoon van de PSV Vrouwen Seizoen Club Card krijg je gratis toegang tot alle thuiswedstrijden van PSV Vrouwen: competitie, beker en play-offs. De wedstrijden worden gebruikelijk op vrijdagavond om 19.30 uur op sportcomplex De Herdgang gespeeld. Wil jij dit niet missen? Bestel direct jouw seizoenkaart voor slechts € 20,-! Het hele programma van PSV Vrouwen vind je hier.