Beperkt publiek bij PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen

Artikel
Beperkt publiek bij PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen

Bij de wedstrijd PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen is zondag 30 mei beperkt publiek toegestaan. Er zijn 5.000 toeschouwers welkom bij het duel tussen de nummer één en twee van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. De wedstrijd begint om 14.30 uur en wordt gespeeld in het Philips Stadion.

Beperkt publiek bij wedstrijd
De KNVB maakte maandag bekend dat er bij PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen beperkt publiek is toegestaan. Supporters die bij de wedstrijd aanwezig willen zijn, kunnen vanaf donderdag 20 mei om 09.00 uur kaarten kopen. Er geldt een voorrangsverkoop voor alle supporters die eerder tickets kochten voor de afgelaste stadionduels tegen Ajax en VV Alkmaar. Zij ontvangen per e-mail hierover bericht. De verkoop voor overige supporters start op vrijdag 21 mei. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk via PSV.nl/ticketsvrouwen. Supporters kunnen maximaal vier tickets per persoon bestellen.

Donderdag 20 mei 2021 09.00 uur: start voorrangsverkoop PSV Vrouwen*
*Supporters die kaarten hebben gekocht voor eerdere stadionedities
Vrijdag 21 mei 2021 09.00 uur: start verkoop PSV Card-houders**
**Supporters met PSV Seizoen Club Card, Supportersvereniging-card, PSV Club Card, PSV FANclub
Vrijdag 21 mei 2021 11.00 uur: start vrije verkoop voor overige supporters

Eerste ring 
Aangezien er een beperkt aantal bezoekers is toegestaan heeft PSV ervoor gekozen de volledige eerste ring en de tweede ring van de noordzijde te openen. Je kunt een keuze maken uit elk willekeurig vak, uiteraard zolang de voorraad strekt. Je kunt maximaal vier tickets per PSV-account bestellen. Wil je ook voor andere supporters tickets bestellen? Zorg er dan voor dat jullie accounts gekoppeld zijn op het tabblad ‘Familie en Vrienden’ in je ticketaccount.

Testbewijs  
Iedere bezoeker (twaalf jaar of ouder) moet via de app CoronaCheck een negatieve testuitslag kunnen overleggen. Dat doe je door een (gratis) sneltest bij je te laten afnemen in een speciaal daarvoor ingerichte teststraat van Testen voor Toegang. De test moet maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd zijn afgenomen. Meer informatie en instructies over het testen en de app ontvang je nadat je een ticket voor PSV Vrouwen - FC Twente Vrouwen hebt besteld. Meer informatie vind je hier.

Mijn PSV-account
Je hebt een Mijn PSV-account nodig om tickets te bestellen. Controleer voor de start van de  ticketuitgifte op donderdag 20 mei of dit allemaal werkt. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken. Ga naar het tabblad ‘gekoppelde accounts en klik op de button ‘tickets’. Controleer of hier je relatienummer van PSV correct staat gekoppeld.