Bekersucces voor PSV-jeugdteams

Artikel
Bekersucces voor PSV-jeugdteams

Een aantal jeugdteams van PSV speelde afgelopen weekend de eerste bekerwedstrijden. De competitie start voor veel teams aankomend weekend. De eerste bekerwedstrijden leverden veel doelpunten op. Een blik op de uitslagen van de oefenwedstrijden van afgelopen weekend.

Hattrick Isaï Middag bij ruime oefenoverwinning PSV O13
PSV O13 speelde voorafgaand aan het seizoen nog een oefenwedstrijd tegen Almere City O13. PSV had weinig moeite met de leeftijdsgenoten van Almere. Door een hattrick van Isaï Middag, twee doelpunten Dichano Bulo en een goal van Rens Boon werd 1-6 gewonnen uit in Almere. Voor PSV O13 begint de competitite over twee weken thuis tegen Groningen.

PSV O17 heeft geen kind aan Roda JC O17
PSV Campus De Herdgang was het decor voor nog een derde bekerwedstrijd. Deze keer de jongens van Roda JC O17 als gast. PSV O17 had echter weinig moeite met de Limburgse ploeg en won uiteindelijk 6-0. Zes doelpunten en ook zes verschillende doelpuntenmakers. Dylan Hopman, Milan van de Riet, Nawaaz Landfeld, Iggy Houben, Mylian Jimenez en Mohamed Nassoh verschenen allemaal op het scoreformulier. Bekijk hieronder de samenvatting.


Enorme cijfers voor PSV O15

PSV O15 begon het bekeravontuur tegen DSO JO15-1. Het werd een doelpuntenfestijn op PSV Campus de Herdgang. De jongens van PSV O15 hadden geen kind aan DSO en wonnen met 15-0. Grote held op het veld was Jason van Duiven die vijf keer scoorde. Isaac Babadi volgt daarna met een hattrick. Julian Kwaaitaal en Khaled Razak scoorde beide een brace en een doelpunt van Tim van den Heuvel maakt het scoreformulier compleet.

Domper voor PSV O16
Alphense Boys JO17-1 waren de tegenstander voor PSV O16 in hun bekertoernooi. Op PSV Campus De Herdgang werd de wedstrijd uiteindelijk een 3-3 gelijkspel. Het waren de Alphense Boys die uiteindelijk aan het langste eind trokken na een 7-8 overwinning na strafschoppen.

PSV O19 bekert door ten koste van N.E.C. O19
De jongens van trainer Ruud van Nistelrooy reisde af naar Nijmegen voor een bekerwedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van N.E.C. Het bleek uiteindelijk een spannende wedstrijd die door een doelpunt van Jeremy Antonisse eindigde in een 1-1 gelijkspel. Vroeg in de tweede helft bracht hij PSV op voorsprong, maar door een tegendoelpunt ging het door naar een strafschoppenserie. PSV won 7-8 op penalty’s en bekert dus lekker door.

Bekijk ook