Bedank Bruma via Socialwall

Artikel
Bedank Bruma via Socialwall

Jeffrey Bruma neemt zondag in de rust van de wedstrijd PSV - FC Groningen afscheid van PSV. De verdediger, die deze zomer naar VfL Wolfsburg vertrok, loopt een ereronde en krijgt op het veld een afscheidscadeau. Bedank Bruma zelf voor de afgelopen jaren. Hoe? Deel jouw boodschap (met foto) via #psvgro op Twitter of Instagram en wie weet ziet Jeffrey het op de vier grote stadionschermen.

Wat is socialwall?
Sinds dit seizoen kun je jouw steun aan PSV laten zien op de schermen van het Philips Stadion. Om jouw foto met bericht terug te kunnen zien, plaats je een bericht via jouw eigen account op Instagram of Twitter met de wedstrijdhashtag. In het geval van PSV - FC Groningen is dat #psvgro. Voorafgaand aan de wedstrijd of in de rust zie je dan mogelijk jouw bericht op de socialwall van PSV.

Bedank Bruma!
Omdat Jeffrey Bruma zondag tijdens de rust afscheid neemt, letten we extra goed op steunbetuigingen voor onze voormalige topverdediger. Bruma kwam in 2013 naar PSV en werd als centrale verdediger tweemaal landskampioen in Eindhoven (2015 en 2016). Ook won hij de Johan Cruijff Schaal, overwinterde hij met de club in de UEFA Champions League en groeide hij uit tot vaste international. Bedank Bruma daarom voor zijn inzet voor PSV!

Bekijk ook

TOP 10 GOALS | Alex

Video

PSV TV | Uitzending 29 mei 2020

Video