Artikel

Een bezoek aan het PSV Museum beleef je pas echt optimaal en interactief met behulp van de audiotour. Bij de verschillende museumonderdelen hoor je extra informatie en zijn geluidsfragmenten beschikbaar die je alles vertellen over de geschiedenis van PSV. Deze audiotour is nu beschikbaar als app voor je smartphone.

Het PSV Museum thuis (her)beleven

Als bezoeker van het PSV Museum krijg je een zogenaamde Podcatcher te leen. Een Podcatcher is een handzaam apparaat waarmee je de audiofragmenten kunt beluisteren tijdens je rondgang door het museum. Vanaf nu is deze audiotour ook beschikbaar als app voor je smartphone. Met de app op je telefoon hoef je geen Podcatcher meer te lenen tijdens het bezoek aan het museum. En je kunt de app natuurlijk ook thuis gebruiken. Om vooraf alvast in de sfeer te komen, of om achteraf nog eens op je gemak de clubhistorie te herbeleven. De app is gratis te downloaden en geschikt voor <u>IOS</u> en <u>Android</u>. Je vindt de app in de <u>App Store</u> of <u>Google Play Store</u> onder de naam Guide ID Podcatcher Audio Guide. Na het downloaden kun je in de app vrij gemakkelijk zoeken naar het PSV Museum. Er is een Nederlands- en Engelstalige audiotour van het PSV Museum beschikbaar.

Van Bommel tot Bakkali

In het PSV Museum maak je een reis door de clubhistorie! Maak kennis met de oude helden zoals Jan van Beveren en sambavoetballer Romário. Bewonder de grootste prijzen uit de clubhistorie en beleef rood en wit op een interactieve manier. Bijzondere memorabilia, foto’s en unieke videobeelden zijn voor jou geselecteerd. Met de gratis audiotour krijg je ook nog eens extra informatie en bijzondere geluidsfragmenten te horen.

  • Kijk op www.psv.nl/museum voor de openingstijden en tarieven