Armando Obispo bij selectie Jong PSV

Artikel
Armando Obispo bij selectie Jong PSV

Jong PSV hoopt vanavond de koppositie in de Jupiler League te verdedigen. De ploeg van trainer Pascal Jansen staat na onder andere uitwedstrijden tegen titelkandidaten SC Cambuur, VVV-Venlo en NAC Breda fier aan kop van de ranglijst en neemt het vanavond op tegen FC Dordrecht. Meest in het oog springende naam in de selectie van Jong PSV is die van Armando Obispo. De 17-jarige door PSV opgeleide verdediger zou kunnen debuteren in het betaald voetbal.

Siem de Jong
Obispo, van 5 maart 1999, speelt sinds de F-jeugd in de jeugdopleiding van PSV en is dit seizoen selectielid van PSV onder 19. Afgelopen dinsdag deed hij 90 minuten mee bij de wedstrijd van dat team in de Youth League tegen Atlético Madrid en droeg hij ook de aanvoerdersband. Naast de centrale verdediger voegen ook Hidde Jurjus en Simon Poulsen zich bij de beloften. Ook Siem de Jong sluit aan bij de selectie van Pascal Jansen, die om 20.00 uur aftrapt op De Herdgang. De Peruviaan Beto da Silva keert op zijn beurt terug van een hoofdblessure, die hij in de voorbereiding opliep. Matthias Verreth kampt daarentegen met een lichte blessure en is er vanavond niet bij.

FC Dordrecht
FC Dordrecht bungelt na zes speelronden onder aan de ranglijst van de Jupiler League. Met drie nipte nederlagen en drie gelijke spelen houden de Dordtenaren vooralsnog enkel Achilles ’29 onder zich. Een hard gelach voor de ploeg die twee seizoenen geleden nog in de Eredivisie speelde en de laatste onderlinge ontmoeting met Jong PSV ruim won (4-0). Je volgt Jong PSV - FC Dordrecht via Twitter (@PSV) of op het schakelkanaal op FOX Sports.  

Bekijk ook