Aissati en Beerens verlengen contract

Artikel
Aissati en Beerens verlengen contract

De jeugdige talenten Ismail Aissati (17) en Roy Beerens (18) spelen ook de komende jaren in het shirt van PSV. Aissati tekende bij tot en met 2009, Beerens blijft in elk geval tot en met 2008 in Eindhoven voetballen.

De jeugdige talenten Ismail Aissati (17) en Roy Beerens (18) spelen ook de komende jaren in het shirt van PSV. Aissati tekende bij tot en met 2009, Beerens blijft in elk geval tot en met 2008 in Eindhoven voetballen. Dat werd vandaag bekend.

© Pics United - Aissati en Beerens (midden) tijdens een training. © Pics United - Aissati en Beerens (midden) tijdens een training.

<b>Eigen jeugdopleiding</b>
Aissati en Beerens kwamen afgelopen zomer als stagiaires bij de selectie van PSV, beiden afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. Het duo mocht onder meer mee naar het Peace Cup-toernooi in Zuid-Korea. Sindsdien bleven beide spelers bij de selectie betrokken, Aissati maakte zelfs naam in de Champions League als jongste Nederlandse debutant ooit en pakte speeltijd in de Eredivisie. Aanvaller Beerens (uit Bladel) is al sinds 1998 PSV'er, Utrechter Aissati kwam in het seizoen 2000-2001 naar Eindhoven toe.

&nbsp;