Aboukhlal afwezig bij Jong PSV

Artikel
Aboukhlal afwezig bij Jong PSV

Zakaria Aboukhlal is vanavond niet aanwezig bij Jong PSV in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Hij heeft lichte klachten en wordt voor de zekerheid buiten de selectie gehouden.

Kun
Daarnaast verschijnt Bertalan Kun vanavond niet aan de aftrap. In de wedstrijd tegen Helmond Sport kreeg hij in de eerste helft een rode kaart. Hierdoor is hij voor twee wedstrijden geschorst.

Drie selectie spelers
In de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht beschikt trainer Dennis Haar, die volgend jaar assistent-trainer wordt bij FC Utrecht 1, over drie spelers uit de hoofdmacht van PSV. Het gaat om Mike van de Meulenhof, Jordan Teze en Armando Obispo.

Jong PSV in het voordeel
In de onderlinge resultaten is Jong PSV ten opzichte van Jong FC Utrecht in het voordeel. Vijf keer eerder kwamen beide beloftenploegen elkaar tegen. Vier keer wist Jong PSV te winnen en één keer ging de winst naar De Domstedelingen. Dat was dit seizoen in Utrecht. Het werd toen 3-2 voor Jong FC Utrecht. Namens PSV scoorden Ramon Lundqvist en Matthias Verreth toen.

Net niet voor Jong FC Utrecht
Na de winterstop wil het nog niet lukken voor de rode lantaarndrager van de Keuken Kampioen Divisie. Er werd nog geen punt gepakt. Bovendien verloor de ploeg al vier wedstrijden met maar één doelpunt verschil. Jong PSV daarentegen is wel goed bezig. Na de winterstop werd met pas één keer verloren tegen koploper FC Twente.

Bekijk ook