Aangescherpte maatregelen op PSV Academy

Artikel
Aangescherpte maatregelen op PSV Academy

PSV Academy, de thuisbasis van Jong PSV, PSV Vrouwen en de jeugdteams, heeft haar beleid aangepast aan de coronamaatregelen, opgesteld door de overheid. Buiten blijft het complex vrij toegankelijk voor iedereen. Voor alle binnenruimtes is het tonen van een geldig Coronatoegangsbewijs verplicht.

PSV Academy is genoodzaakt een aantal maatregelen aan te scherpen voor een bezoek aan het sportcomplex. We hopen hierin op begrip en medewerking van eenieder. Vanaf zaterdag 6 november gelden de volgende maatregelen voor PSV Academy:

  • Het buitenterrein van PSV Academy is voor iedereen toegankelijk. Voor iedereen die buiten het gebouw blijft, geldt dat er geen geldige Coronatoegangsbewijs noodzakelijk is.

  • Voor iedereen van 18 jaar en ouder, die in het gebouw binnengaat voor bijvoorbeeld een kantinebezoek, sanitaire stop of gebruik van het kleedkamergebied, geldt dat je in het bezit dient te zijn van een geldig Coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app in combinatie met een geldig legitimatiebewijs. Dit wordt gecontroleerd door aanwezige stewards.

  • Er geldt een mondkapjesplicht in het gebouw van PSV Academy. Iedereen vanaf 13 jaar dient binnen een mondkapje te dragen indien hij of zij zich beweegt door het gebouw. Bij het nuttigen van consumpties in de kantine, mag het mondkapje worden afgedaan.

  • Voor toegang tot de Betaald Voetbal-wedstrijden van Jong PSV en PSV Vrouwen volgt PSV de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Vanaf 13 jaar geldt voor bezoekers momenteel een verplicht vaccinatie-, herstel of testbewijs voor een wedstrijdbezoek.