Aangepast programma PSV Academy

Artikel
Aangepast programma PSV Academy

Naar aanleiding van de nieuwe berichtgeving en maatregelen van de regering, RIVM & KNVB heeft de PSV Academy het voorlopige programma voor de jeugdteams vastgesteld.

Dit is het programma van de resterende periode van het seizoen 2019 – 2020. Wanneer er door de regering nieuwe richtlijnen worden bepaald, kan dit invloed hebben op het programma van PSV Academy. Deze wijzigingen worden dan uiteraard op de website en met de jeugdspelers en ouders gecommuniceerd. Voor nu willen we iedereen op het hart drukken om verstandig om te blijven gaan met de richtlijnen van het RIVM en het goede voorbeeld te geven. Blijf thuis, blijf fit en blijf betrokken! #psvwestandtogether

PSV O17 tot en met PSV FUNdament
Er worden dit seizoen geen competitiewedstrijden meer gespeeld door PSV O17 tot en met PSV O13 en het PSV FUNdament. Er wordt door deze teams minimaal tot en met zondag 10 mei niet op PSV Campus De Herdgang getraind. Voor de periode van maandag 6 april tot en met vrijdag 24 april krijgen jeugdspelers via hun trainer een trainingsprogramma aangeboden. Zaterdag 25 april tot en met zondag 10 mei is het meivakantie voor de jeugdteams. Vanaf maandag 11 mei starten jeugdspelers wederom met aangepast programma in overleg met de trainers. Voor de periode 1 juni tot en met 5 juli krijgen de jeugdspelers een gestructureerd programma dat elke speler moet volgen.

Jong PSV, PSV O19 en PSV Vrouwen
Voor de afwikkeling van de competities van de overige teams van de PSV Academy (Jong PSV, PSV O19 en PSV Vrouwen) is de club in afwachting van de besluitvorming van de KNVB. Deze spelers hebben inmiddels een individueel programma ontvangen.

Zomervakantie
De zomervakantie voor PSV O17 tot en met PSV FUNdament gaat van start op 6 juli tot en met 2 augustus, met uitzondering van de teams Jong PSV, PSV O19 en PSV Vrouwen. De startdata voor de trainingen voor het nieuwe seizoen 2020 – 2021 zijn:

PSV O19 (O18): maandag 27 juli

PSV O17 tot en met PSV O13: maandag 3 augustus

PSV FUNdament (O10 tot en met O12): maandag 10 augustus

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video