Jong PSV onderuit tegen Dordrecht: 1-4

1 min

Jong PSV heeft vrijdagavond op De Herdgang met 1-4 verloren van FC Dordrecht. Bij rust stond de ploeg van Pascal Jansen al met 0-3 achter.

Grote achterstand bij rust
Met doelman Remko Pasveer op doel begon Jong PSV onfortuinlijk aan het duel met de nummer acht van de Jupiler League. Bram van Vlerken werkte na een kwartier spelen de bal achter zijn eigen doelman. In de 34e minuut maakte Rangelo Janga er 0-2 van en na de 0-3 een minuut later via Jeroen Lumu was de wedstrijd voor rust al gespeeld. Invaller Moussa Sanoh maakte er na de pauze nog wel 1-3 van, voordat Sai van Wermeskerken de 1-4 scoorde. Jong PSV blijft ondanks de nederlaag twaalfde op de ranglijst, komende maandag staat de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma.