Ben jij erbij? | Komend weekend ‘stadiontopper’ PSV Vrouwen

Artikel
 Ben jij erbij? | Komend weekend ‘stadiontopper’ PSV Vrouwen

Zondag is het eindelijk zo ver. Een topper in het vrouwenvoetbal in het Philips Stadion. PSV Vrouwen neemt het op tegen Feyenoord Vrouwen. De aftrap van de wedstrijd is om 14.30. Ben jij erbij?

Direct naar de kaartverkooppagina


Topduel

Na het nipte 1-0 verlies in de topper tegen Ajax, is PSV Vrouwen gebrand om tijdens dit topduel als winnaar uit de bus te komen. De ploeg staat na zeven duels op de zesde plaats in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Feyenoord staat vierde, drie punten boven PSV. Van de laatste vier onderlinge duels won PSV Vrouwen er maar liefst drie. Voor PSV is het dus zaak om deze positieve reeks door te zetten.

Minstens 10.000 supporters
In het Philips Stadion zitten zondag al zeker 10.000 supporters. Wil je jezelf daarbij voegen? Dat kan! Kaarten voor de topper in de Eredivisie Vrouwen zijn te verkrijgen bij PSV Kaartverkoo-. Voor deze wedstrijd gelden vrije verkoopwaarden. Je hebt dus geen (Seizoen) Club Card nodig om een kaartje voor PSV Vrouwen - Feyenoord Vrouwen te kopen. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €5,- per stuk. Seizoenkaarthouders hebben (per mail) al een persoonlijke aanbieding voor deze wedstrijd ontvangen.

Bekijk ook