PSV Stadiontour FANdag

PSV Stadiontour FANdag

Bezoek het stadion van onze sterren tijdens de PSV FANdag! Ontdek niet alleen het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers, maar grijp ook de kans om een foto te maken met de Kampioenschaal van 2023-2024.

De PSV FANdag is staat al jaren bekend als dé aftrap van het nieuwe voetbalseizoen. Geniet extra van deze dag en neem een kijkje achter de schermen van het Philips Stadion.

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum. Het kaartje voor het PSV Museum is inbegrepen in de stadiontour.

Boek een PSV Stadiontour

Aanvullende informatie

Wanneer

De PSV FANdag tour vind plaats op de PSV FANdag op zaterdag 27 juli 2024 vanaf 10:00 uur

Toegangsprijs


Voor een ticket voor de PSV FANdag Stadiontour, inclusief toegang tot het PSV Museum, geldt een speciale actieprijs van 15 euro per persoon.

Parkeren
Het is op de PSV FANdag helaas niet mogelijke kosteloos bij het stadion te parkeren. Meer informatie over een stadionbezoek op de FANdag vind je op: PSV.nl/FANdag.

Boek nu je stadiontour

Stadiontour fandag
PSV Stadiontour FANdag
PSV Stadiontour FANdag Zaterdag 27 juli 2024