Dit deed PSV Foundation in januari

Dit deed PSV Foundation in januari
2 min

PSV Foundation staat midden in de samenleving en liet dat ook in de eerste maand van 2022 blijken. Jong en oud werd door de maatschappelijke stichting voorzien van een brede glimlach op het gezicht. Een overzicht van een tweetal activiteiten in de afgelopen maand.

PSV United
In de voorbije lockdown zijn liefst tachtig deelnemers van PSV United actief bezig geweest met een aantal online challenges. Deze zijn opgesteld door PSV Foundation zodat de betrokkenheid in een periode zonder binnensport toch aanwezig blijft. Een ware strijd tussen de teamgenootjes volgde.

Vanaf maandag 17 januari mocht de binnensport de draad weer oppakken en startten de trainingen in de wijk direct. Zo kon er in Tongelre weer getraind worden op de PSV Foundation Academy en mochten de deelnemers van Mensfort, de Bennekel, Woensel West en Braakhuizen (Geldrop) voor het eerst sinds enige tijd weer de gymzaal betreden.

PSV OldStars starten op
Voor PSV OldStars was er twee weken geleden goed nieuws. De deelnemers mochten op de PSV Foundation Academy in Tongelre de training weer hervatten. Wekelijks onderwerpt een groep van dertig 60-plussers zich aan diverse beweegvaardigheden. Naast het feit dat zij op deze manier gezond en sportief bezig zijn, ervaren zij ook gezellige en sociale momenten met elkaar. Wil jij nog mee doen? Inschrijven is het hele seizoen gratis en kan via deze link.

club
community
foundation