Groei mee met PSV

Met PSV Kidsclub groeien kinderen mee met PSV. Met cadeautjes, een passend magazine en jaarlijks een uitnodiging voor een uniek evenement worden kinderen nog meer betrokken bij PSV. Als lid maken ze kans op prijzen en bijzondere activiteiten zoals de line-up met een PSV-speler. Ook ontvangen leden een persoonlijke clubkaart die onder andere 10% korting biedt bij PSV FANstore.

Een lidmaatschap van PSV Kidsclub kost € 25,00 per jaar. Afhankelijk van de leeftijd wordt het nieuwe lid ingeschreven bij Phoxy Club (0 tot en met 6 jaar) of FC PSV (7 tot en met 14 jaar). Vul het inschrijfformulier hieronder in en meld direct een nieuw lid aan.

  1. Gegevens van het nieuwe lid
  2. Gegevens contactpersoon
Gegevens van het nieuwe lid
De Phoxy Club is speciaal voor supporters van 0 tot en met 6 jaar en FC PSV is voor supporters van 7 tot en met 14 jaar.
Uitnodigingen voor activiteiten en prijsvragen worden naar dit e-mailadres verstuurd. Ook kunnen leden per e-mail geinformeerd worden over een gewonnen prijs. Indien het nieuwe lid geen eigen e-mailadres heeft, vul hier dan het e-mailadres van een ouder of verzorger in.
Leden kunnen telefonisch worden uitgenodigd voor een activiteit of worden geïnformeerd over een gewonnen prijs. Vul hier het telefoonnummer van een ouder of verzorger in.