Uniek evenement met leeftijdgenootjes
Als lid van de Phoxy Club ontvang je ieder jaar een uitnodiging voor een uniek evenement met leeftijdgenoten. De evenementen passen bij je leeftijd en je mag altijd gratis deelnemen. Speel en groei in je eerste zes levensjaren mee met PSV.

Phoxy Babyfoto

Phoxy Babyfoto (0 jaar)
Samen met Phoxy op de foto, dat wil iedereen.
Maar samen met Phoxy op de foto op het heilige
gras van het Philips Stadion, dat is pas gaaf! Bij de
jaarlijkse Phoxy Babyfoto ga je samen met de allerjongste PSV-fans op de foto op het veld. Daarna mag je met papa en mama een kijkje nemen in de dug-out en de kleedkamers van PSV. De Phoxy Babyfoto vindt jaarlijks plaats in augustus/september.

Dierenrijk

Dagje Dierenrijk (1 jaar)
In de dierentuin vind je natuurlijk allerlei dieren, zoals olifanten, apen en zeehonden. Maar afgelopen jaar liep er ook een enthousiaste vos in voetbalkleren rond. Phoxy nam die dag de één- en tweejarige leden mee naar Dierenrijk. Wat hij dit jaar gaat doen met de éénjarige leden is nog een verrassing!

Peuterspektakel

Phoxy Peuterspektakel (2 jaar)
Klimmen, klauteren, springen en glijden. Tijdens het Phoxy Peuterspektakel mag je een hele ochtend komen spelen in een indoor-speelparadijs. Uiteraard speelt Phoxy met je mee. Je kunt met hem op de foto, dansen en voetballen. Het Phoxy Peuterspektakel is op 15 en 17 februari 2017.

Phoxy Mini Club

Phoxy Mini Club (3 jaar)
Knutselen, dansen, schminken, voetballen. Dit zijn een paar van de vele activiteiten die je kunt doen tijdens de Phoxy Mini Club in het Philips Stadion. Uiteraard allemaal samen met Phoxy. De Phoxy Mini Club is op 11 maart 2017.

Pietenparty

Phoxy Pietenparty (4 jaar)
Als Sinterklaas in Nederland is, is het tijd voor jou om je PSV-pietendiploma te halen tijdens de Phoxy Pietenparty. Pieten laten jou de mooiste plekken van het Philips Stadion zien. Onderweg krijg je spannende opdrachten waarmee jij je PSV-pietendiploma kunt verdienen. De Phoxy Pietenparty vindt plaats in november.

Eerste voetbaltraining

Eerste voetbaltraining (5 jaar)
Wanneer je vijf jaar bent, word je uitgenodigd voor jouw eerste voetbaltraining. Waar krijg je je voetbalkunsten beter onder de knie dan bij PSV? Deze dag staat Phoxy op de trainingsvelden van sportcomplex De Herdgang. Hij laat je kennis maken met voetbal en gaat met je op de foto. De eerste voetbaltraining is in juni 2017.

Wedstrijdbezoek

Wedstrijdbezoek PSV (6 jaar)
Net voor je zevende verjaardag krijg je twee gratis kaarten voor een thuiswedstrijd van PSV. Samen met papa of mama neem je plaats op de Family Corner (vak UU). Vanaf hier zie je, misschien wel voor het eerst, de spelers van PSV schitteren op het veld.

Op je zevende verjaardag is het tijd voor iets nieuws en stroom je door naar FC PSV. Meer weten?