Peersman en Jansen stralen na basisdebuut

Artikel
Peersman en Jansen stralen na basisdebuut

Kjell Peersman en Koen Jansen beleefden maandag een top avond in de wedstrijd tegen Almere City. De twee maakte hun debuut en bewezen direct hun waarden. Mede dankzij hun inzet won het team met 5-1. De twee hebben dan ook een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd.

'Dit waar je het voor doet'
Na lang blessureleed van zes maanden mocht Peersman eindelijk zijn debuut maken. "Ik heb hier lang op gewacht”, aldus de keeper. “Het was een zware tijd, maar met alle hulp van PSV, mijn familie en vrienden ben ik er toch bovenop gekomen.” De keeper ziet het dan ook als een beloning dat hij nu zijn minuten kon maken voor Jong PSV. “Dit is het moment waar je het allemaal voor doet. Ik ben heel blij dat ik mijn debuut kon maken. Ik denk dat ik voor een eerste keer goed heb gespeeld. Ik ben dan ook zeker tevreden.” 

Fantastisch gevoel 
Ook Koen Jansen kijkt met voldoening terug op de wedstrijd. “Ik maak mijn basisdebuut dus daar komt wel wat spanning bij kijken”, vertelt de middenvelder. “Zaterdag op de training hoorde ik dat ik mocht spelen. Ik was er natuurlijk heel erg blij mee. Ik heb hier lang op gewacht. We speelden een goede wedstrijd en hebben met 5-1 gewonnen waarvan ik zelf ook nog eens twee assists gaf. Ik ging dan ook met een fantastisch gevoel de kleedkamer in, tot ik daar een liedje moest zingen,” lacht de dolblije Jansen.