Maximiliano Romero bij selectie Jong PSV

Artikel
Maximiliano Romero bij selectie Jong PSV

Jong PSV gaat vanavond op bezoek in het oosten bij Go Ahead Eagles. Je kunt spreken van zespuntenwedstrijd. Als Jong PSV de drie punten meeneemt, kan het zelfs nog een plekje stijgen.

Lennerd Daneels
De Belgische aanvaller Lennerd Daneels zal niet verschijnen aan de aftrap. Vanwege een blessure zal hij het duel noodgedwongen vanaf de tribune moeten bekijken.

Aansluiting vanuit PSV 1
Daarentegen zit Maximiliano Romero wel weer bij de selectie van Jong PSV. De Argentijn liep in het duel met Helmond Sport een knieblessure op. Verder sluiten ook Mauro Júnior en Dante Rigo aan vanuit het eerste elftal.

Garantie voor spektakel
De laatste twee ontmoetingen tussen Jong PSV en Go Ahead Eagles waren niet saai te noemen. Integendeel, eerder dit seizoen versloeg Jong PSV in Eindhoven De Adelaars met 5-1. Het seizoen daarvoor viel de score nog hoger voor Jong PSV. Toen werd er met 6-0 gewonnen door het beloftenteam. Het wordt de zesde ontmoeting tussen deze twee teams. In totaal behaalde Jong PSV vier keer een overwinning. Eenmaal werd het een gelijkspel.

Dit duel is een zesputenwedstrijd. Als Jong PSV wint, komt het op gelijke hoogte met de ploeg uit Deventer. Weet Jong PSV geen punt(en) niet mee te nemen uit Overijssel, dan wordt het verschil zes punten tussen de ploegen. Jong PSV staat op dit moment vierde, Go Ahead Eagles vinden we terug op plaats drie.