Jong PSV op bezoek bij lastige tegenstander

Artikel
Jong PSV op bezoek bij lastige tegenstander

Jong PSV gaat vanavond op bezoek bij FC Volendam. In het vissersdorp gaat het team van Dennis Haar op jacht naar de drie punten. Voor FC Volendam is het één van de laatste kansen om uitzicht te houden op de play-offs. Het belooft dus een spannend duel te worden.

Spelers uit de A-selectie
Tijdens de ontmoeting met Het Andere Oranje kan Jong PSV een beroep doen op drie spelers uit het eerste elftal. Bart Ramselaar en Dante Rigo reizen mee naar Noord-Holland.

Een speler uitgesloten
Matthias Verreth doet vanavond niet mee. In de wedstrijd maandag tegen N.E.C. ontving de Belgische speler een gele kaart. Omdat dit zijn vijfde gele kaart van het seizoen is, moet Verreth het duel vanaf de tribune bekijken.

Lastige duels in Volendam
Het KRAS Stadion is niet het favoriete stadion van Jong PSV. Nog nooit wist het team daar een punt te pakken. Alle vijf voorgaande edities in Volendam gingen verloren. Eerder dit seizoen werd het op De Herdgang 1-0 voor Jong PSV. Doelpuntenmaker toen was Cody Gakpo.

Op de ranglijst staat Jong PSV nog steeds vijfde. FC Volendam beleeft een teleurstellend seizoen. De kampioen van 2008 vinden we terug op plaats zestien. Theoretisch kan FC Volendam zich nog plaatsen voor de play-offs, maar daarvoor moeten alle wedstrijden gewonnen worden.