Jong PSV met Teze en Van de Meulenhof naar Helmond

Artikel
Jong PSV met Teze en Van de Meulenhof naar Helmond

In speelronde 17 van de Keuken Kampioen Divisie reist Jong PSV naar Helmond voor een Brabantse ontmoeting met Helmond Sport. De vorige wedstrijd, ook een regionaal onderonsje tegen NAC Breda, eindigde in verlies. Vanavond wil de ploeg van Peter Uneken zich herpakken.

Selectie
Chris Gloster, Koen Oostenbrink en Yorbe Vertessen kampen nog altijd met blessures en zitten daarom niet bij de selectie. Vanuit de A-selectie sluiten Mike van de Meulenhof en Jordan Teze aan.

Onderling resultaat
De geschiedenis leert dat ontmoetingen tussen Jong PSV en Helmond Sport alle kanten op kunnen gaan. In 12 wedstrijden wonnen de Eindhovenaren 5 keer, 4 keer ging de winst naar Helmond en 3 keer werd het gelijkspel. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen was ook in Helmond. Toen werd het 0-2 in het voordeel van Jong PSV door doelpunten van Mauro Júnior en Lennard Daneels.

Vorm
Jong PSV staat op de 18e plaats in de Keuken Kampioen Divisie, een plek achter Helmond Sport. Winst betekent dus dat er een plek kan worden gewonnen op de ranglijst. De vorige wedstrijd van de Helmonders was het uitduel tegen Jong Ajax, waar ze met een 1-1 gelijkspel een punt wisten te pakken.

Helmond Sport - Jong PSV is om 20.00 uur in stadion De Braak in Helmond en staat onder leiding van Sam Dröge.