PSV O19 - Vitesse O19

 1. zaterdag 31 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Weer een mooie zonnige herfstdag om te spelen. De punten zijn nodig en ook Vitesse wil graag de punten meenemen om zeker te zijn van de kampioenspoule.
  Misschien dat de komst van Philip Cocu naar de training zijn uitwerking zal hebben maar al na drie minuten is er een misverstand in de achterhoede er de oorzaak van dat de nummer negen van Vitesse de 0-1 binnen kan schieten. Maar dit keer laten we de kopjes niet hangen. We gaan door zoals we afgesproken hebben. Binnen het kwartier is de fout gerepareerd. Sam onderschept een bal van de verdediging van Vitesse en passt op tijd en met de juiste snelheid op Martijn en deze neemt goed aan en scoort de gelijkmaker. We spelen zakelijk en krijgen minder kansen dan in voorgaande wedstrijden maar dit keer zijn we wel effectief. Na een klein half uurtje gaat Martijn goed langs de lijn en zijn pass op Ramon weet deze op waarde te schatten en we staan voor 2-1. Is fff geleden. We willen meer. We willen drie punten en dan is een goal verschil niet genoeg weten we uit eigen ervaring. Vlak voor rust zijn het Sam en Martijn die een goede aanval opzetten en is het Jaell die als laatste de bal over de lijn weet te spelen. Rust 3-1.
  Na de rust dringt Vitesse nog aan maar we zijn zelf ook nog gevaarlijk maar helaas vallen de goals niet meer. Dus de eindstand is 3-1. En zo zie je maar weer zoals vorige week al gezegd: het mooie van het verleden is dat het voorbij is.
  We stijgen een plekje op de ranglijst en misschien is deze overwinning wel de doping voor de komende periode die we ingaan. Dinsdag tegen VFL Wolfsburg. Ook dan zijn de drie punten eigenlijk een verplichting willen we nog mee doen in de Youth Champions League. Daarna is komende zaterdag PEC Zwolle de volgende tegenstander in de competitie en ook daar zijn de drie punten nodig.
  En ook nu blijkt weer: Succes komt als je dingen doet waarin je gelooft.
  Laten we de laatste tijd snel vergeten want het spreekwoord zegt het al: Als je in de put zit moet je vooral niet verder graven.
  Dus mannen op naar deze week en veel succes.
  Houdoee.


  van Osch, Abels, Peijnenburg,Carolina,Bannani, Duarte, Berden (74e Konings), Lundqvist, Lammers, Hattu, Groeneveld.