NEC Nijmegen O19 - PSV O19

 1. zaterdag 30 januari 00:00

  De Uitslag


 2. Finale 3.
  NEC uit. Slecht weer veel regen en de vraag is gaat het door. Het hoofdveld is afgekeurd omdat het kunstgras omhoog bolt door het vele water. Uitwijken naar veld 3. Vandaag moeten we er staan anders wordt de achterstand wel erg groot. We beginnen geconcentreerd aan de partij. Echte grote kansen zijn er niet voor beide teams maar om eerlijk te zijn, zijn de betere kansjes toch wel voor ons. Maar het is en blijft een ietwat rommelige partij over en weer en de beslissingen van iedereen zijn niet altijd de beste. Ook de leiding doet daarbij een duit in het zakje zoals dat zo mooi heet.
  De rust gaat in met de bekende brilstand. Het positieve is dat het bij het begin van de wedstrijd de regen is opgehouden. Na de rust willen we de zaken nog eens beter aanpakken en de punten meenemen in de bus. Na een kleine tien minuten in de tweede helft weet Dante met een mooie vrije trap het hoofd van Matthias te bereiken en deze kopt de bal schitterend tegen de touwen. We willen doordrukken en er komen ook kansen. Maar het aluminium staat een tweede treffer in de weg. Zo tegen het eind van de wedstrijd begint NEC aan een offensief en worden we terug gedrongen op onze helft. In de laatste minuut is een voorzet heel lang onderweg en de aanvallers van NEC reageren hier beter op dan wij en de bal wordt ingekopt. 1 – 1. Dan maar een punt meenemen. In minuut 93 is een exact dezelfde situatie er de oorzaak van weer een vrije trap die ook nu weer lang onderweg is bij ons voor de goal niet adequaat wordt opgepakt en weer is een kopbal het resultaat en we staan op 2 – 1 achter.
  Onnodig drie punten weggegeven.

  Volgende week een oefenpartij tegen NAC. Daarna finale vier tegen AJAX.
  Het grote positieve van deze zaterdag is dat we ondanks de nederlaag van vanmiddag niet verder achterop zijn geraakt bij de koploper en het verschil nog steeds hetzelfde is.
  Dus ook hier heb elk nadeel zijn voordeel.
  Voor zover jullie eraan meedoen: Fijne carnavalsdagen.
  Houdoee.

  van Osch, Abels, Peijnenburg, Carolina, Bannani, Rigo (70e Konings), Laursen (79e Berden), Duarte, Lammers (75e van der Moot), Daneels (70e Hattu), Verreth.