7-0
29 oktober, 00:00
PSV D2 logo
TSC D1 logo

Vandaag op papier een relatief makkelijke wedstrijd op het programma. Het nog puntloze TSC komt op bezoek. Vanaf de aftrap lijken de intenties voor vandaag duidelijk. Vroeg druk zetten en veel scoren. Dit lukt dan ook vrij snel, want via een prima aanval over de rechterkant is het al in de eerste minuut 1-0. Joop ziet Arne diep gaan en zijn voorzet wordt door Greg beheerst afgerond. Direct na de aftrap is het opletten als TSC voor het doel verschijnt, maar hier wordt goed ingegrepen. Na 3 minuten had het al 2-0 kunnen zijn. Remco speelt zich knap vrij, maar Greg krijgt de voorzet niet onder controle. In de 6e minuut komt toch de 2-0 op het bord als Joop zich op de achterlijn knap vrijspeelt en op Greg teruglegt. In de kluts komt de bal vervolgens weer bij Joop (buitenspel?) die hem in de korte hoek binnentikt. Het spel van PSV begint zich naar de linkerkant te oriƫnteren en zo wordt Remco een paar maal diep gestuurd door Davy maar voor de goal wordt dit onvoldoende uitgespeeld.
    Waar in de eerste minuten de tegenstander direct onder de druk wordt gezet, valt dit gaande de wedstrijd steeds meer weg. Het duurt dan ook even voordat er weer een treffer te noteren valt. In de 20e minuut wordt via de rechterkant een aanval opgezet en de voorzet van Joey verdwijnt met de medewerking van Greg, zonder overigens de bal te raken, achter de doelman. Even later lijkt het zelfs 4-0 te worden, echter de treffer van Sem wordt wegens buitenspel (?) afgekeurd. Zo is de ruststand na een goede openingsfase 3-0, maar had het gezien de mogelijkheden 5-0 of 6-0 moeten zijn. Ook in de tweede helft start PSV sterk en had het in de 1e minuut al 4-0 kunnen zijn, maar Yasin schiet tegen de keeper op. In de 3e minuut wordt het uiteindelijk toch 4-0 als Yasin binnenkopt na een voorzet van Arne. Het voetbal gaat naarmate de wedstrijd vordert steeds moeizamer. Deze analyse laten we over aan de trainer en videoploeg. Neemt niet weg dat TSC in deze fase weer eens dreigend voor het PSV doel komt. In de tussentijd had met name Yasin de score ook nog omhoog kunnen tillen, maar deze vindt de TSC doelman op zijn weg, of het vizier staat niet scherp. Het blijft dan ook lang wachten op een treffer en het is Sem die dan uiteindelijk toch nog de 5-0 scoort. In de laatste 5 minuten wordt de score dan toch nog opgevoerd. Eerst is het Mo na een goede voorzet van Remco die de 6-0 scoort. Vervolgens is het Yassin die de 7e en laatste treffer op het scorebord zet na een voorzet van Yasin. Zo wordt er toch nog een ruime score behaald zonder extra franje zullen we maar zeggen.