FC Utrecht O19 - PSV O19

 1. zaterdag 28 november 00:00

  De Uitslag 2. Na de galavoorstelling in Manchester is het vandaag weer de normale kost, proberen bij de eerste acht in de ranglijst te komen, om voor het kampioenschap mee te doen. Uit tegen Utrecht. Altijd lastig en zeker nu onder deze omstandigheden. Koud, nat en een niet te best veld.
  We beginnen wel geconcentreerd en toch is het Utrecht dat de eerste kans krijgt maar via de binnenkant paal knalt de bal in de handen van Yanick. Pfffff. Daarna zijn er echt wel de betere ploeg maar de kansen van Albert, Sam, Dirk en nog een keer Sam worden niet omgezet in de verdiende voorsprong. Dus rust 0-0.
  Na de rust willen we doorpakken maar ook nu weer is het Utrecht dat het eerst gevaarlijk wordt en een van richting veranderde bal spat op de lat uiteen. We drukken wel maar niet echt door. Maarten is ook nog dicht bij de 0-1 maar de inzet is te zacht en de keeper van Utrecht kan de bal makkelijk stoppen. Na wat extra blessuretijd fluit de scheidsrechter voor het einde van deze gure middag waarin we ons eigenlijk toch wel iets te kort doen en we de punten gewoon mee in de bus hadden moeten meenemen. Nu moeten we volgende week tegen Heerenveen nog een vol aan de bak om de eerste doelstelling te halen.
  Maar dat gaat lukken dat weet ik zeker.
  Op naar volgende week en veel succes.
  Houdoee.
  PS: Iedereen wil dat je eerlijk bent. Maar ze hebben er altijd problemen mee als je de waarheid verteld.

  van Osch, Abels, Peijnenburg, Carolina, Bannani, Rigo, Lundqvist, Hattu (73e Duarte), Lammers, Gudmundsson, Verreth (73e Berden)