3. Doelpunt

Peter Quispel
  4. Wedstrijdverslag

PSV wint overtuigend van FC Twente

Op PSV Campus De Herdgang speelde PSV O14 de competitiewedstrijd tegen FC Twente. Mede dankzij een zeer sterke eerste helft, won de ploeg overtuigend.

Al na acht minuten opende Robin van Duiven de score na een mooie assist van Vermeulen. Eus Waayers snoepte even later de bal af van de doelman en zette zo de 2-0 op het scorebord. Het slotakkoord van de eerste helft was voor Van Duiven die een penalty raak schoot.

Na de rust deed FC Twente iets terug uit een vrije trap, maar was het Peter Quispel die met een mooie solo de eindstand op 4-1 bepaalde. Volgende week wacht de topper tegen Feyenoord voor PSV O14.

Janssen; Jansen, Bos, Kuhn (54/El Bakali), Van de Riet; Quispel, Verkooijen (54/Gomez), Vermeulen (54/Etienne); Waayers (64/Oesterholt), Van Duiven (43/Bouhoudane), Bawuah (40/Verhulst)