PSV A1 - FC Utrecht A1

  1. zaterdag 21 maart 00:00

    De Uitslag


  2. De zevende minuut van de blessuretijd moest er aan te pas komen voor PSV A1 om een overwinning uit het vuur te slepen. De wedstrijd tegen FC Utrecht begon echter al 97 minuten eerder, met aardig wat kansen over en weer.
    Al vroeg in de wedstrijd was er een rode kaart voor een speler van FC Utrecht, nadat een PSV-speler zonder dat er een bal in de buurt was tegen de grond ging.
    Een voetbalwet geeft aan dat het echter in veel gevallen moeilijker voetballen is tegen een man minder. Dat ondervond PSV A1 deze zaterdagmiddag ook. Hoewel PSV duidelijk het meeste balbezit had, kwam het er maar weinig uit. Voor rust was er dé kans voor Lars Hutten om PSV op voorsprong te brengen. Deze bal belandde echter niet in het doel. Aan de andere kant was het Jeroen Zoet die ook nog een paar keer attent keepte en zo een Utrechts doelpunt voorkwam.
    Pas ver in de blessuretijd besliste PSV het duel. Waar de eerste inzet nog de paal raakte, was het Lars Hutten die als eerste bij de bal was en zo het winnende doelpunt binnen kon tikken.