PSV O19 - ADO Den Haag O19

 1. zaterdag 19 september 00:00

  De Uitslag


 2. Na de teleurstelling (ondanks het goede spel) tegen Manchester United komt vandaag ADO naar de Herdgang. Altijd een fysiek sterke tegenstander waar het altijd moeilijk is om punten van te pakken. Het begin is veel belovend maar na een kleine tien minuten bekruipt op de bank het Manchester gevoel. Zo van we zijn voetballend wel beter maar die eerste goal moet vallen want anders. Dan is het toch eindelijk een kleine vijf minuten voor rust als Dante een mooie bal op Joey geeft en deze omspeelt heel rustig de keeper en scoort de verlossende 1 – 0. Er is nog weinig tijd en dus is de ruststand dan ook 1 – 0. Na de rust moeten we doordrukken want ADO is en blijft altijd lastig en gevaarlijk natuurlijk met slechts een 1 – 0 stand op het bord.
  Maar de tweede helft loopt het niet meer zoals we zouden willen. En na iets meer als een uur spelen is een lange bal van achteruit er de oorzaak van dat bij onze verdediging niet alles goed op elkaar is afgestemd en er staat dan ook ineens 1 – 1 op het scorebord.
  Dat is te weinig voor ons. We willen de drie punten. We gaan nog meer op de aanval spelen en krijgen ook enkele kansjes maar deze worden nog niet benut net zoals ADO de hen geboden mogelijkheden ook laten liggen. Twee minuten voor het einde van de wedstrijd is een mooie actie van Mathias over links en die gaat de zestien binnen, bijna op de achterlijn, en legt de bal panklaar op Arnaut en deze schiet de 2 – 1 binnen. In de blessuretijd krijgt Arnaut nog een goede kans maar deze gaat naast. Ook ADO weet het net niet meer te vinden.
  Dan is er eindelijk het verlossende fluitsignaal van de scheids en de doelstelling van vandaag, de overwinning is heilig, is gehaald. De punten zijn binnen.
  Aankomende woensdag staat de volgende wedstrijd op het programma uit tegen AZ.
  Mannen succes.
  Houdoe.


  van den Meulenhof, Abels, Peijnenburg, Rommens, Bannani, Rigo, Groeneveld (90e Tanriver),Duarte (46e Hattu), Konings, Gudmundsson (75e van der Moot), Verreth.