PSV O19 - FC Twente O19

 1. zaterdag 17 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Twee wedstrijden op een dag spelen is teveel, maar twee van deze wedstrijden op een dag kijken is ook een hele opgave.
  Misschien moeten we de KNVB vragen om de wedstrijden in te korten tot een kleine twintig minuten. Want langer was het vandaag niet mogelijk om aantrekkelijk voetbal op de mat te leggen. Dat is jammer en zeker omdat we op papier misschien wel de beste selectie van Nederland hebben maar om 90 minuten geconcentreerd en als een team een wedstrijd spelen is op dit moment nog teveel gevraagd. Maar vooruit we gaan niet jammeren. Naar de wedstrijd dus.
  Het eerste kwartier is volledig in ons voordeel en we moeten dan eigenlijk ook op voorsprong komen maar pas na 13 minuten is het Albert die een vrije trap in het doel laat verdwijnen. Vlak daarna schiet Ramon keihard op de lat. Dan neemt Twente het initiatief over en krijgt wel wat kansen. Toch gaan de rust in met een 1 – 0 voorsprong. Het duurt niet lang en in de tweede helft krijgt Twente een onnodige penalty die de nummer vier dankbaar aanvaard. 1-1. Binnen een kwartier na rust is het 1-2 na een misverstand in onze achterhoede. Dus weer in de achtervolging. Een kleine tien minuten voor tijd kopt Ramon een goed genomen vrije trap binnen en de stand is 2-2. Er zat meer in vandaag maar het komt er niet uit. De punten hadden ook nog zomaar mee naar Twente kunnen gaan. Al met al een teleurstellende middag met te weinig punten. Savonds in het stadion werd het nog een keer dunnetjes overgedaan.
  Iedereen weet dat ook het donkerste uur maar zestig minuten telt maar twee van deze uren op een dag is wel wat veel.
  Komende woensdag mogen we aan de slag in Wolfsburg voor de Youth Champions League en dus maar hopen dat het dan wel lukt.
  Goede reis veel succes en zet m op.


  vd Meulenhof, Naciri,Abels, Carolina, Bannani (78e Scamacca), Hattu, Berden (78e Groeneveld), Lundqvist,van der Moot, Gudmundsson, Konings ( 67e Rommens).