PSV O17 - NEC Nijmegen O17

 1. zaterdag 17 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Dit is alweer de 7de speelronde en PSV O17 is nog ongeslagen. PSV moest vandaag tegen het laag geklasseerde NEC/FC Oss O17. NEC/FC Oss speelde verdedigend maar daar hadden we geen moeite mee zoals we eerder tegen tegenstanders speelden die helemaal op eigen helft terug zakten.

  In de 16de minuut speelde Armando Obispo een diepe bal op Cody deze liep de 16 meter binnen en werd toen neergehaald en daarop kon de scheidsrechter alleen maar voor een penalty fluiten. Deze penalty nam Armando Obispo en hij schoot de 1-0 binnen.

  Pas na ongeveer 25 minuten was het eerste schot van NEC/FC Oss op doel. In de eerste 25 minuten was het spel goed van PSV maar daarna werd het slordiger; de passing werd minder en we maakten de verkeerden keuzes.

  De tweede helft: in de 47e minuut kwam Amar Catic in het veld en na 2 minuten was een mooie voorzet vanaf de rechter flank en Gianluca Scamacca schoot de 2-0 binnen en nog geen 4 minuten later was Gianluca Scamacca die Robin Schoonbrood aanspeelde en hij speelde zich vrij en schoot de 3-0 binnen. Kort daarna was het weer Amar Catic die over de rechter flank de achterlijn haalde en weer een mooie voorzet gaf maar Gianluca Scamacca kopte de bal net langs. Daarna was in de 76e minuut dat Gianluca Scamacca Amar Catic aanspeelde en weer naar de achterlijn liep en gaf de bal voor op Joel Piroe die de 4-0 binnen kopte en dat was de eindstand.


  1 Youri Roulaux
  2 Baggio Wallenburg
  3 Jordan Teze
  4 Armando Obispo
  5 Steven Theunissen
  6 Leandro Fernandes
  7 Cody Gakpo (47 minuut Catic Amar)
  8 Robin Schoonbrood (57 minuut Geatan Bossiers)
  9 Gianluca Scamacca
  10 Justin Lonwijk (66 minuut Bertalan Kun)
  11 Joel Piroe

  Wisselspelers:
  12 Geatan Bossiers
  14 Catic Amar
  15 Bertalan Kun
  16 Arne Lekens