5-1
17 maart, 00:00
PSV D2 logo
FC Twente D2 logo

De dag begint met gebak. Twee vaders op dezelfde dag jarig, proficiat. Maar nu over op de orde van de dag, waar het echt om gaat, de boys van D2. Zij moeten aantreden tegen een Jeugd team van Twente/Heracles. Vanaf de aftrap ging het gelijk op. en goed combinerend D2 tegen een stug en goed georganiseerd verdediging Twente/Heracles. Tot 15 minuten in de wedstrijd ging het gelijk op tot die corner. Een prachtige trap bij de tweede paal werd even schitterend in gekopt door Rai, een Beauty. PSV zette direct weer druk en dat resulteerde in een prachtig schot van Rai die tussen de palen verdween, 2-0 voor PSV. Twente/Heracles voelde het gevaar komen en probeerde voetballend de oplossing te zoeken. Het was Michael die met een schotterende rush en een schot op afstand de ruststand bepaalde op 4-0 voor PSV. Na rust werd er weer wat gemakkelijk gevoetbald met als gevolg dat er wat kleine foutjes werden gemaakt. Het sprankelende snelle tempo was er een beetje uit. Hiervan profiteerde Twente/Heracles. Met behulp van het bekende "polletje van van Breukelen" miste Daan erg ongelukkig de bal en scoorde Twente tegen, 4-1. Uiteindelijk bracht Rai vlak voor tijd de eindstand op 5-1. Een verdiende overwinning en een goede generale voor het volgend weekend, uit naar Willem II. Rai werd terecht uitgeroepen tot de "Man of the Match"
    Jongens, Trainers en Begeleiders, Proficiat !!!!