PSV O19 - SC Heerenveen O19

 1. zaterdag 15 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Na de week met interlandverplichtingen en voor de week met de Youth League wedstrijd in München komt Heerenveen naar Eindhoven. En vandaag zijn de punten duur. Ook Heerenveen wil zich graag kwalificeren voor de Top 8 competitie na de winterstop om het kampioenschap. We zijn dus gebrand om de punten, de benodigde punten, in Eindhoven te houden.
  En de statistieken zijn goed. Na de wedstrijd: 19 doelpogingen, 8 doelkansen.
  Dus volgens de statistieken blijven de punten in Eindhoven. Maar de doelman van Heerenveen denkt daar duidelijk anders over. Hij pakt, als invaller want de nr 1 is op het laatst geblesseerd geraakt, alles. En dan ook alles. Dit heeft uiteraard ook te maken met ons en de manier waarop wij omgaan met de gekregen kansen. Maar ere wie ere toekomt. De doelman speelt een foutloze partij. Helaas voor ons.
  En dan heb je een overwicht, een zee van pogingen en kansen en dan is een ja een klein slippertje in de achterhoede voldoende om de punten niet in eigen huis te houden maar deze gaan mee de bus in naar het noorden.
  Een onverdiende nederlaag vandaag. Maar we zullen de komende wedstrijden dan toch eindelijk het netje moeten weten te vinden want anders wordt de kans wel erg klein om de eerste acht nog te halen. Er is nog niks verloren maar…..
  De inzet is er, de motivatie ook alleen nu nog dat kleine beetje geluk en dan komen de punten ook. ( Het eerste elftal weet dit na zaterdagavond ook).
  Komende woensdag in München tegen Bayern. Daar moeten we in ieder geval punten scoren om ook in deze competitie in de race voor overwintering te blijven.
  Mannen succes woensdag.
  Houdoeee.

  van de Meulenhof,Hattu, Soulas (68eGapko), Obispo, Bannani, Sadilek,Sidibe, Fernandes,Piroe, Lonwijk (89e Kun),Daneels