5-0
15 april, 00:00
RKC Waalwijk D3 logo

Deze wedstrijd stond eigenlijk gepland voor zaterdag 18 februari 2006, maar door de slechte weersomstandigheden werd deze afgelast.

Deze wedstrijd is uitgesteld van zaterdag 4 maart, naar maandag 6 maart, maar ook toen werd hij vanwege de slechte weersomstandigheden afgelast.

Wedstrijdverslag: Peter van de Kerkhof

De gehele wedstrijd stond in het kader van het behalen van het 100ste doelpunt van PSV D3, zullen ze het halen.
    De spanning was te snijden vanaf de 1e minuut van de wedstrijd. PSV begon zeer sterk en dit sterke spel werd snel beloond met een doelpunt van Endy. Even later mocht Joep de 2-0 aanteken door een zuiver gegeven 11 meter feilloos in te schieten. Daarn werd het rommelig. Velen spelers wilden de 100 doelpunten te geforceert halen. Het spel had er wat onder te leiden. In de rust nam Jefta Bresser dan ook zijn maatregelen, een paar tactische wissels en een hart onder de riem van de spelers dat met goed verzorgd voetbal de 100 er zullen komen. En hij kreeg gelijk door ondermeer doelpunten van Michael en fraai afstandsdoelpunt van Jordy maakt uiteindelijk 3 minuten voor tijd Michael de 100ste treffer van PSV D3 dit seizoen. Het seizoen kon niet meer kapot. Juichend van blijdschap rende het gehele team op de trainer en begeleiders af om met hun het feestje te vieren. Met 100 doelpunten voor en slechts 20 tegen gaat PSV D3 vol zelfvertrouwen het toernooi programma tegemoet. Het eerste toernooi wacht hun al op 2e paasdag in en bij het Belgische Geel. Jongens veel succes, en vooral voetbalplezier.