7-0
14 december, 00:00
PSV A1 logo
De Graafschap A1 logo

De laatste wedstrijd van het jaar. De leiding had al aangegeven in een brief dat het verboden was om vuurwerk op de Herdgang mee te nemen en af te steken.Toch waren er enkele spelers van de A1 die dit anders zagen en toch een zevenklapper afstaken. En iedereen was trots en blij dat ze dit hebben gedaan.
    De wedstrijd was nog geen vijf minuten bezig of de stand was al 2 - 0. Goede goals van Niels en Moussa. We krijgen nog diverse kansen maar die gaan er niet in. Het overwicht is groot en de Graafschap is een maatje te klein. Vlak voor de rust is het Ramon die een aanval succesvol weet af te ronden en zo gaan we de rust in met een 3 - 0 voorsprong.
    In de rust wil de trainer dat we door gaan op deze weg en een goed resultaat neerzetten. Dit keer is dit niet tegen dovemansoren gezegd. Weer binnen vijf minuten weten we te scoren. Suently, Steven en Niels weten het net te vinden en de stand is 6 - 0. Even een periode dat de Graafschap wat druk kan zetten maar de achterhoede weet ook vandaag te nul vast te houden en het is in de allerlaatste minuut Steven die het puntje op de i zet en de eindstand van 7 - 0 is een feit.
    De herfsttitel is binnen. (wat t ook voor waarde heeft) Mannen bedankt voor deze eerste seizoenshelft. We hebben genoten van jullie teamgeest en zeker bij vlagen van jullie goede spel dat je iedere week op de mat legt. Namens de staf bedankt voor deze maanden en we hopen dat we na de winterstop de lijn kunnen doorzetten en wie weet waar we dan in mei uiteindelijk zullen eindigen.
    Iedereen prettige feestdagen en een gelukkig en gezond 2014. We zien elkaar begin januari en dan beginnen we de tweede helft van het seizoen met een toernooi. Dus maak je borst alvast maar nat want dat is een belevenis.
    Fijne dagen en hou doe en bedankt voor het vuurwerk op de laatste wedstrijddag. De technisch directeur was er ook tevreden over.