3-2
14 september, 00:00
Inter Milaan 019 logo
PSV A1 logo

PSV begon niet goed aan de wedstrijd. Balverlies op het middenveld leidde tot een snelle uitbraak van Inter met als gevolg dat A1 al na twee minuten tegen een 1-0 achterstand aankeek.
    Het team herpakte zich wel maar de opbpouw verliep te traag zodat er wel balbezit was, maar er nauwelijks kansen kwamen. Op slag van rust kwam Inter weer gevaarlijk door en men bracht de ruststand daarmee op 2-0.
    A1 begon goed aan de tweede helft. Al na een paar minuten was er een vrije trap op ongeveer 30 meter van het doel. Ousama Tannane zette zich acher de bal en schoot strak in de kruising.
    PSV kreeg weer moed en ging vrijer voetballen, hetgeen enkele goede kansen opleverde. Toen de officiƫle speeltijd al voorbij was greep de keeper op een voorzet mis en kon Evio van Overbeek de bal alsnog in het doel werken. PSV was tevreden met een gelijkspel, maar Inter niet. Die persten er nog een laatste aanval uit en in de allerlaatste seconde leidde dat tot de winnende treffer voor Inter.