FC Volendam O19 - PSV O19

 1. zaterdag 10 september 00:00

  De Uitslag


 2. Goede morgen allemaal. Na een, hoop ik voor iedereen zonnige vakantie is het vandaag weer zover. De nieuwe competitie staat weer voor de deur.
  Na een gedegen voorbereiding met goede resultaten in de tournooien en de bekerwedstrijd die gespeeld zijn is vandaag het begin van de competitie een feit.
  Voor mij persoonlijk gaat deze wedstrijd aan mij voorbij aangezien ik in een race tegen de klok, of eigenlijk een race tegen de pot, een race die ik uiteindelijk wel heb gewonnen, het voor mij niet mogelijk is om de busrit naar het altijd mooie Volendam mee te maken.
  We beginnen goed. De organisatie staat. De eerste twintig minuten zijn voor ons en na 23 minuten is het Joell die op schitterende wijze de verdiende 0-1 laat aantekenen. Zoals gezegd zijn we beter en ook de weer herstelde Gianluca laat mooie dingen zien alleen tot scoren kan hij helaas nog niet komen. Wel weet Justin in de 30e en 39e minuut het net te vinden en wel twee keer op aangeven van Joell. We gaan dan ook met een verdiende voorsprong en met een gerust hart de kleedkamer opzoeken.
  Op naar de tweede helft.
  In het begin is het spel nog wel redelijk maar Mike moet toch enkele keren en zoals we dat van hem gewend zijn goed optreden. Dan volgen er na een klein uur wat wissels met het oog op de wedstrijd van aanstaande dinsdag tegen Atl. Madrid in de Youth League.
  Dan verliezen we langzaam de grip op het spel. Volendam wordt sterker en weet na ongeveer 70 minuten tegen te scoren. Nog niks aan de hand maar wel een waarschuwing. Kort na de aansluitingstreffer is het weer raak voor Volendam. 2-3.
  Nu wordt het toch wel wat warm en de temperatuur helpt daarbij natuurlijk ook wel een handje.
  We komen de laatste tien minuten wel ongeschonden door maar dan is de scheids van mening en de reden is nu nog steeds niet duidelijk, dat hij nog wel even wil genieten van zijn optreden en plakt er nog eens tien minuten extra aanvast.
  Ook die gaan , gelukkig, zonder kleerscheuren voorbij. We stappen dan ook met de welverdiende drie punten in de bus richting Eindhoven maar wel met een waarschuwing dat het de komende wedstrijden toch iets anders zal moeten willen we de ambities die we dit seizoen hebben en die ook zijn uitgesproken, als we die willen halen.
  Maar vooruit, de winst is binnen en zoals al vaker gezegd langs de lijn: de intentie is goed.
  Pieter bedankt voor de invalbeurt.
  Mannen op naar dinsdag en succes dan weer.
  Tot dinsdag.
  Houdoee.

  van den Meulenhof, Hattu, Teze, Obispo (60e Soulas), Bannani, Sadilek (78e Scheepers), Piroe, Fernandes (60e Bosiers), Scamacca (46e Sidibe), Lonwijk (60e Schoonbrood), Daneels