Ajax O19 - PSV O19

 1. dinsdag 10 mei 00:00

  De Uitslag


 2. De laatste Finale.
  Vandaag is het erop of eronder. De beslissingswedstrijd.
  We kunnen alle superlatieven uit de kast halen maar de realiteit is dat we vanavond na een lange reis in Emmen aankomen en op de kunstmat aantreden tegen AJAX om het kampioenschap.
  Waar we na een aarzelend begin na de winterstop ons hebben opgewerkt na dit moment na het spelen van elf finales moet dit het anticlimax worden.
  Veel publiek, mooi weer, goede omstandigheden. Alles voor handen.
  Maar dan blijkt dat op het moment dat er een prijs is te winnen (in 1991 het laatste kampioenschap voor de U19) dat we dan toch net te kort komen. Er zijn te weinig spelers die vandaag hun niveau halen wat ze de afgelopen weken (11) wel hebben laten zien. Ajax weet in de 55e minuut uit een vrije trap te scoren en verder komen zij ook niet. Voor ons zijn er maar sporadische kansjes en die kunnen we niet benutten.
  Helaas mannen. Het is niet anders. In het zicht van de haven gestrand. Maar we hebben er hard voor gestreden en kunnen trots zijn op wat we toch bereikt hebben dit seizoen.
  Dus is dit een goed teken voor het nieuwe seizoen.
  Dan gaan we weer voor het hoogste.
  Nog een paar fijne dagen, dan het tournooi in Amsterdam en op maandag de afsluiting van het seizoen.
  De trainer laat nog weten waar en hoe laat.
  Tot volgende weekend.
  Houdoeee.

  van Osch, Abels, Kardes (81e van der Moot), Bannani (46e Carolina), Rommens, Konings (74e Hattu), Rigo (62e Daneels), Lammers, Duarte, Verreth, Peijnenburg.