Vitesse O17 - PSV O17

 1. vrijdag 9 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Op de vrijdag middag om 17:00 uur de wedstrijd uit tegen Vitesse O17 gespeeld, tegen een gemotiveerd Vitesse, maar PSV wist dit snel over te nemen. Vitesse kwam eigenlijk vanaf 1ste minuut een PSV tegen waar Vitesse geen antwoord op had, PSV was gewoon veel beter in alle opzichten.

  In de 11 minuut was het Armando Obispo die vanuit en corner de 0-1 binnen kopte en enige tijd later in de 16 minuut was er een twee met Gody Gakpo en Gianluca Scamacca en Gianluca Scamacca schoot de 0-2 binnen, wat een opluchting was voor hem want hij werd toch steeds hard aangepakt door zijn directe tegenstander. Die maar geen grip op hem had, Gianluca Scamacca was toch een stuk sterker dan hij, daarna kwam er een mooie aanval met Justin Lonwijk en Gianluca Scamacca, Gianluca Scamacca schoot in eerste instantie tegen de keeper maar in de rebound was Gianluca Scamacca die de bal alsnog de stand op 0-3 bracht.

  Vitesse zakte na de 0-3 ver terug op eigen helft om toch de schade zo klein mogelijk te houden zo verliep de eerste helft.

  De tweede helft begon eigenlijk het zelfde zoals we de eerste helft begonnen, maar het was duidelijk te zien dat de trainer van Vitesse de opdracht had gegeven om steviger in de duels te gaan maar daar kon PSV toch goed mee om gaan. In de 54e minuut was weer vanuit een corner een kopbal van Joel Piroe die de stand 0-4 bracht. Even later was Armando Obispo die uitgleed en daardoor kon Vitesse de 1-4 binnen schieten, en even later kreeg Vitesse een onduidelijke penalty zodat Vitesse de eindstand op 2-4 bracht.

  De eerste helft was van een hoog niveau van PSV de tweede helft was eigenlijk door de vele onderbrekingen veel te slordig.


  1 Arne Lekens
  2 Baggio Wallenburg
  3 Jordan Teze
  4 Armando Obispo
  5 Steven Theunissen (53 minuut Joel Piroe)
  6 Leandro Fernandes
  7 Gody Gakpo (60 minuut Catic Amar)
  8 Gaetan Bosiers
  9 Gianluca Scamacca
  10 Justin Lonwijk (40 minuut Robin Schoonbrood)
  11 Bertalan Kun

  Wisselspelers:
  12 Joel Piroe
  14 Robin Schoonbrood
  15 Catic Amar
  16 Youri Roulaux