PSV O19 - PEC Zwolle O19

 1. zaterdag 7 november 00:00

  De Uitslag


 2. Een week met drie wedstrijden. De doelstelling was negen punten. Zes zijn er al binnen. Nu de laatste partij. Tegenstander PEC Zwolle. De vorige club van ons hoofd opleidingen.
  We beginnen met de bedoeling om PEC onze wil op te leggen. Tenminste die intentie hebben we. Maar wat is er anders. Dit is zo een dag van te. U weet wel te lang, te veel te kort te langzaam. Alles te. De eerste helft is niet om aan te zien. Als er tv zo een wedstrijd zou te zien zijn dan ga je spontaan zappen. Ook meneer Art, en dan niet die van Sesamstraat, denkt er zo over. In de rust wordt een stevig woordje gewisseld. Na een vroege voorsprong, toen we dachten dat het nog goed ging, kwam PEC sterk terug en nog voor rust wisten ze de stand om te buigen en met een voorsprong van 1-2 de rust in te gaan.
  Na de rust moeten we dus uit een ander vaatje tappen.
  Een klein kwartier hebben we nodig om het om te draaien. De gelijkmaker van Albert is van uitzonderlijke schoonheid. Vanaf de rand van de zestien met een mooie boog in de verre hoek buiten bereik van de keeper. Ook Joey doet nog een duit in het zakje en onderschept een bal en scoort 3-2. En dan is dat geloof er weer. Het loopt en het geloof komt terug. Binnen tien minuten zijn het Sam, Joey en Ramon die de eindstand op 6-2 bepalen.
  Een verdiende overwinning alleen jammer dat het zolang moet duren voor het geloof er is. Ook in mindere tijden moeten we erin blijven geloven. Dat bepaald of je het haalt of niet.
  Laat het een les zijn voor de toekomst deze wedstrijd. Volgende week alle internationals veel succes en onze geblesseerden veel beterschap, Dani, Philippe, Kaan.
  Fijn weekend en tot de volgende keer.
  En weet wel: zonder tegenwind is er nog nooit een vlieger op gegaan.
  Houdoe.


  van Osch, Abels (81e Naciri), Peijnenburg, Carolina,Bannani, Duarte, Berden (70e Groeneveld), Hattu (64e Konings), Lammers, Lundqvist, Gudmundsson.