PSV O17 - Feyenoord O17

 1. zaterdag 7 november 00:00

  De Uitslag


 2. In de voetballerij heb je geen derde helft maar bij ons wel.

  Eerste helft
  Vandaag stond de wedstrijd tegen de koploper op ons programma; het zal geen gemakkelijke wedstrijd zijn. Maar het eerste schot op doel was na 2 minuten van Gianluca Scamacca met een omhaal maar ging helaas over het doel. Na een onoplettendheid van de verdediging van PSV kwam Feyenoord op een 1-0 voorsprong na 4 minuten. Daarna liet Feyenoord het initiatief over aan PSV. Feyenoord zakte terug op eigen helft. Wij konden in de eerste helft geen vuist maken om de 1-1 te maken.

  De tweede helft
  PSV begon heel goed, de eerste 20 minuten had Feyenoord niets te zeggen; we speelden goed de bal rond, we zochten de vrije man zodat Bertalan Kun zo door kon lopen naar het doel van Feyenoord. Maar hij werd toch ingehaald door een Feyenoord verdediger, de bal kwam voor de voeten van Geatan Bossiers die de bal voor kon geven zodat Joel Piroe de 1-1 kon inkoppen. Maar deze inzet werd tegengehouden door de keeper van Feyenoord, maar Joel Piroe stond goed in positie en kon de bal met een rollertje de 1-1 binnen tikken. Kort daarna was het weer Bertalan Kun die de bal goed controleerde en meenam het strafschopgebied in en de EEN TWEE zocht met Gianluca Scamacca en Bertalan Kun schoot de bal in de verste hoek de 2-1 binnen. We kregen nog diverse kansen om op 3-1 te komen maar Gianluca Scamacca schoot op de paal.

  Derde helft
  Wat er in de derde helft gebeurden weet niemand meer we stonden nog 8 minuten voor tijd nog met 2-1 voor maar we verloren de wedstrijd uiteindelijk toch nog met 4-2. Jongens we hebben het zelf op ons afgeroepen. Een wedstrijd is nooit afgelopen voor het laatste fluitsignaal gegeven is door de scheidsrechter. Tot die tijd moet je taak uitvoeren en de tegenstander niet het idee geven dat er iets te halen valt.


  1 Youri Roulaux
  2 Baggio Wallenburg
  3 Jordan Teze
  4 Steven Theunissen
  5 Gaetan Bossiers
  6 Leandro Fernandes
  7 Cody Gakpo
  8 Robin Schoonbrood (38 minuut Bertalan Kun)
  9 Gianluca Scamacca
  10 Justin Lonwijk (63 min Catic Amar)
  11 Joel Piroe

  Wisselspelers:
  12 Bertalan Kun
  14 Catic Amar
  16 Arne Lekens