PSV O19 - SC Heerenveen O19

 1. zaterdag 5 december 00:00

  De Uitslag


 2. Het heerlijk avondje moet nog komen maar de eerste doelstelling is ruim op tijd behaald. Plaatsing voor de kampioensronde.
  Heerenveen is hiervoor al uitgeschakeld maar toch altijd lastig te bestrijden. De eerste helft is van alle goede voornemens niets terug te vinden. Een wedstrijd in de vijfde klasse van het amateurvoetbal geeft meer spanning en lol dan vanmiddag op de Herdgang. Triest weer en het spel is zelfs diep triest. Analisten zullen wel zeggen dat de kopjes al richting CSKA Moskow staan. Nou t is niet te hopen want daar verwacht ik toch wel een andere instelling. Want we willen graag overwinteren in de Champions League voor de jeugd. Maar goed. Een donderspeech van onze nieuwe (voor vandaag ) coach Mark, (ook nog proficiat voor het resultaat op je cursus) gaan we de tweede helft in. Ook Heerenveen blijft bij dezelfde strijdwijze als voor de rust. Ze zijn niet geplaatst en nu zie je ook waarom. Toch weten we zo’n kleine tien minuten voor het einde van de wedstrijd de eerste goal te maken na een mooie persoonlijke aktie van Dante. Heerenveen blijft gewoon loeren op dat ene foutje om zo te proberen toch een puntje weg te snoepen.
  We willen dit tegen houden en gaan op zoek naar de bevrijdende treffer en in de laatste minuut is het Matthias die een goede voorzet van Arnaut op waarde weet te schatten en de bal binnen schiet.
  De punten blijven hier. Na de winterstop in de kampioenspoule en zoals het er nu voorstaat hoeven we dan niet naar Heerenveen, twente en Zwolle. Scheelt toch wel wat busuurtjes.
  Nu op naar Moskow en ook daar tellen alleen de drie punten om verder te gaan.
  Veel succes dinsdag.
  Houdoe.

  van Osch, Abels, Peijnenburg, Carolina, Bannani, Rigo, Berden (67e Groeneveld), Duarte, Lammers (82e vd Moot), Gudmundsson (88e Daneels), Verreth.