Feyenoord O19 - PSV O19

 1. zaterdag 5 november 00:00

  De Uitslag


 2. De uitwedstrijd tegen Feyenoord. Altijd moeilijk en beladen. En nu zeker want beide teams hebben de punten hard nodig om de kampioenspoule te bereiken.
  Het weer is ook niet al te best. De eerste helft gaat het spel op en neer maar echt grote uitgelezen kansen zijn er niet voor beide teams. Wel is er de intentie en kan niet gezegd worden dat er niet hard wordt gewerkt. Inzet en beleving is er ook.
  Alleen die kansjes. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Veel hard werken maar weinig verrassing en vernuft. Van beide kanten.
  Een typische 0-0 wedstrijd. Dus op naar het einde ervan. In de 90e minuut is er een diepe bal van Feyenoord en Mike komt goed uit en onderschept de bal maar de scheids heeft ie gezien wat niet door de beugel kan. Fluitsignaal.
  Hij loopt naar de zestien en wijst naar de stip. Er zou vast gehouden zijn. Vanaf de bank was dit niet waargenomen maar we hebben niet de beste positie om dit te kunnen zien. De nummer 10 van Feyenoord legt de bal klaar en laat Mike kansloos.
  We proberen nog wel iets te forceren in de blessuretijd maar helaas. Hard gewerkt maar geen beloning in de vorm van een punt. Resultaat is dat we langzaam wegzakken op de ranglijst.
  Het nuchtere feit is dat we nog zes finales moeten spelen en wel dusdanig dat we deze ook eigenlijk alle zes zullen moeten winnen om de doelstelling nog te halen.
  Dus mannen de schouders eronder en met dezelfde inzet als vandaag dan kan het niet anders dat de resultaten ook zullen komen .
  Alle clichés kunnen we erop loslaten: zonder dalen heb je geen pieken, het donkerste uur heeft ook maar 60 minuten etc maar we moeten uit deze wedstrijd de positieve punten oppikken en daaropo verder doorgaan en dan komt het goed dat weet ik zeker.
  Nu eerst een interland weekend ertussen door en dan pakken we de draad weer gewoon op en gaan ervoor.
  En we weten wel: Succes komt als je de dingen doet waarin je geloofd en .
  Mannen succes.
  Houdoeee.

  van de Meulenhof, Teze,Soulas, Obispo, Carolina, Rigo (67e Gakpo) , Piroe, Fernandes, Scamacca, Lonwijk (75e Sadilek), Daneels.