PSV O19 - AZ Alkmaar O19

 1. zaterdag 5 maart 00:00

  De Uitslag


 2. Finale 7.
  Koploper AZ komt op bezoek. Het begin van de wedstrijd was eigenlijk wat rommelig. Van beide kanten. Er zijn weinig kansen alleen Martijn heeft in de eerste helft een kans maar hij weet het net niet te vinden. En als er al een keer een kansje is dan zijn de keepers op hun post. Ook is er geen ongerustheid in de eerste helft dat AZ zal scoren want voor hen zijn er ook geen echt grote kansen. Na de pauze zijn we toch weer even zoekende om de lijn weer terug te brengen in het spel. Ook AZ heeft dat probleem. Kansjes komen er nu wel. Yanick weet twee kansen van hen onschadelijk te maken, een kopbal en een een op een situatie weet hij goed te klaren.
  Met nog een klein kwartier te spelen is het Philippe die met een mooie steekbal Sam weet te bereiken en deze doet wat hij goed kan. De keeper omspelen en scoren. De verdiende 1 – 0 staat op het bord. AZ wil toch graag het resultaat veranderen en gaat regelmatig over tot de lange bal maar onze achterhoede staat deze dag als een huis. Ook de drie minuten blessuretijd kunnen ons nu niet deren. En zo weten we de tijd professioneel uit te spelen en nu dus wel de verdiende voorsprong vast te houden en onszelf te belonen. Klasse mannen. Inzet, passie, gif en ook afentoe hebben we een kl…….. gezien.
  We doen weer gewoon mee om de bovenste plaats en de volgende gelegenheid komt al snel want in deze engelse weken is het woensdag de trip naar Feyenoord. Daar moeten dan ook weer de drie punten worden gepakt als is het maar als revanche voor de partij tegen hen op de Herdgang.
  Fijn weekend en tot woensdag.
  Houdoee.

  van Osch,Abels, Peijnenburg,Carolina, Bannani, Rigo (84e Kardes), Berden (77e Konings), Duarte (46e Rommens), Lammers, Gudmundsson (60e Laursen), Verreth.