PSV O19 - Feyenoord O19

 1. zaterdag 3 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Een zware week met een reis naar Moskou, en een goed resultaat daar, veel files en het bezoek aan het Rode plein was een ervaring. In ieder geval voor enkele leden van de staf en ik neem aan ook voor de meeste spelers van ons.
  Vandaag komt Feyenoord naar de Herdgang. Ongeslagen zijn ze nog. Daar willen we wel iets aan doen.
  In de beginfase is Feyenoord nog het dichtst bij een doelpunt maar ze scoren niet. Na een kleine twintig minuten krijgen wij de overhand maar ook ons lukt het niet om het net aan de andere zijde te vinden en zo gaan we dan ook met de brilstand de kleedkamer in.
  Na de rust willen we dan toch de punten binnenhalen maar na een kleine tien minuten spelen is het de nummer negen die toch wel vrij gemakkelijk onze zestien kan binnenkomen en hij draait weg van zijn tegenstander en scoort beheerst de 0-1. Dat is fff slikken. We willen dit wel graag rechttrekken maar we zijn niet in staat om echt veel gevaar te stichten in de achterhoede van de tegenstander. Na 95 minuten fluit de scheids voor het einde en staan we met lege handen op de Herdgang. En zo zien we dus weer dat we met een geweldige lichting spelers het nog niet voor elkaar krijgen om de tegenstanders onze wil op te leggen en wat misschien nog wel belangrijker is om te scoren.
  Komende week kan daar rustig op worden getraind want het komende weekend is vrij in verband met de interlands die staan gepland.
  Alles komt goed. En zoals al vaker gezegd: zonder dalen heb je geen pieken.
  Fijn weekend en tot de volgende keer.
  Houdoe.

  vd Meulenhof, Abels, Rommens, Carolina, Tanriver (43e Bannani), Rigo, Groeneveld (69e Konings), Lundqvist, van der Moot (82e Daneels), Gudmundsson,Berden ( 75e Hattu).