PSV O19 - NEC Nijmegen O19

 1. zaterdag 2 april 00:00

  De Uitslag


 2. Na een weekje van diverse uitersten, Pasen, Tournooi Düsseldorf, Interland verplichtingen met plaatsing voor het EK (TOP), en vrije dagen is vandaag NEC op bezoek.
  We hebben na de laatste wedstrijd tegen NEC in Nijmegen nog wat recht te zetten. En we willen in de top mee blijven doen met het oog op plaatsing in de Domestic League (als het eerste er niet in slaagt om kampioen te worden).
  Het begin van de wedstrijd is aarzelend en rommelig. De eindpasses zijn niet altijd even zuiver en je merkt dat er druk ligt op deze wedstrijd. Er zijn vooral in de eerste 45 minuten dan ook echt weinig uitgespeelde grote doelkansen. Na de rust moeten we het toch wel oppakken. En dat gaan we ook doen. Binnen tien minuten is het Lennard die over links de bal krijgt aangespeeld en die aan een solo begint en naar binnen trekt en dan vanaf de rand zestien de keeper volslagen kansloos laat met zijn schot in de verre hoek. We willen meer, we zijn gretig. Na een voordeelsituatie door de scheids gegeven, is het dan Sam die de terecht toegekend penalty onberispelijk binnenschiet. De marge is wat groter. Binnen vijf minuten weet Martijn de op stoom geraakte Laros te bereiken en deze scoort beheerst de 3-0. Toch hebben we nog niet genoeg en na een goed opgezette aanval over rechts is het de opgekomen Dirk die een knappe voorzet afgeeft en Joey zet de eindstand van 4 – 0 op het bord. Een terechte en zeer verdiende (op basis van de tweede helft zeker) overwionning en de race duurt voort.
  Volgende week naar de Toekomst en wie weet wat de toekomst ons zal brengen. Dat het mogelijk is weten we. Nu nog uitvoeren.
  Iedereen nog een fijn weekend en tot volgende week.
  Houdoee.
  Tip: Om de top te bereiken zul je er minimaal het maximale uit moeten halen.

  van Osch, Abels (77e Scheepers), Peijnenburg, Carolina, Bannani, Rigo, Berden, Duarte (65e Rommens), Lammers ( 67e Konings), Verreth ( 77e Hattu), Daneels.